Våre tjenester for det private markedet – BS Elektro AS

varmekabler i sandefjord

Elektriker i Sandefjord med lang erfaring

Mange av våre nye kunder, spør oss om befaring. Hos BS Elektro AS er dette gratis, og vi gir også et uforpliktende prisoverslag og tilbud på den aktuelle jobben. Vi utfører feilretting av rapporter etter tilsyn fra el-tilsynet.

Legging av varmekabler i Sandefjord

Varmekabler kan legges både inne og ute, både på bad og våtrom eller i oppkjørselen for å hindre is og snøproblemer om vinteren. Ved korrekt nedlegging gir den en jevn og god varme som vil glede deg på kalde vinterdager. Vi legger varmekabler i Sandefjord for både nye og eksisterende kunder.

Rehabilitering

Har du et gammelt hus, med et gammelt elektrisk anlegg? Tidligere hadde man ikke de strenge retningslinjer som finnes i dag, og eldre elektriske anlegg kan derfor potensielt være svært brannfarlige, og bør derfor kontrolleres. Dersom det viser seg at det er kritiske feil, utfører vi også rehabilitering av anlegget, samt brannsikkerhetskontroll.

Jeg vil gjerne vite mer

Enten du har behov for legging av varmekabler i Sandefjord, du har et annet konkret prosjekt du vil vi skal se nærmere på, eller bare spørsmål knyttet til muligheter, ikke nøl med å ta kontakt på telefon, via skjema eller på vår facebookside.
Svakstrømsjobber

BS Elektro AS utfører alle typer svakstrømsjobber, som for eksempel sensorer, følere, antenner, data og telenett. Har du spørsmål angående hva vi kan montere for deg? Kontakt oss i dag!

Vedlikehold, kontroll og service

Jevnlig vedlikehold, kontroller og service på elektriske anlegg er viktig for å forebygge brann og kortslutninger. Spør oss i BS Elektro AS om vedlikehold av el-anlegg.